Babagan awake dhewe

Hangzhou Ainuo Technology Co., Ltd. .  locates ing Hangzhou lan tanduran produksi dumunung ing Ningbo Beilun. 

engineer kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun 'produksi, riset & pembangunan kanggo equipement gas. kang specializes ing desain lan produksi pengatur meksa gas, meksa gas cabinent lan sistem kontrol gas produk related. Ana kathah saka peralatan Processing mechnical, kayata tengah Processing CNC lan tliti CNC lathe; piranti testing, kanggo Kayata, CMM, proyektor, atose guage lan unsur kimia analyzer; ing wektu sing padha, kita wis dirancang lan diprodhuksi peralatan testing kinerja lengkap. Kanthi sistem Manajemen swara, tim teknologi banget lan profesional, kita bisa nggawe produk kualitas.
  Produk wis diekspor kanggo Asia Kidul-Wétan, Skandinavia, Amerika Utara lan wilayah liyane lan negara, ing Kangge, kita wis diadegaké hubungan bisnis apik karo akeh perusahaan ing ngarep lan luar negeri.
  Perusahaan seneng kerjo bareng karo pelanggan lawas lan anyar, ahli lan kanca sak donya, ngupaya Teknologi entuk manfaat lan pembangunan umum.


WhatsApp Online Chat !