Aturan meksa ER50 / 70 SERIES

Short Description:

INTERNAL RELIEF VALVLE AND FILTER OPTIONAL MAXIMUM AND/OR MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE WIDE OUTLET-PRESSURE REGULATION RANGE ACCURATE PRESSURE REGULATION MANUAL RESET TWO-STAGE REGULATION ER50\ER70 series is direct acting of two-level regulator, Widely used for transmission and distribution of nature gas,liquefied petroleum gas or other non-corrosive gas for industrial users and residential users.Built-in filter,relief valve and overpressure cut off protection devices.With characterstics...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    INTERNAL VALVLE relief lan Nyaring

    Pilihan Bukaan lan / utawa  MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE

    WIDE Outlet-meksa  REGULATION RANGE

    Meksa ACCURATE  REGULATION

    RESET MANUAL

    Angger-angger loro-Stage

    ER50ER70

    seri ER50 \ ER70 iku akting langsung saka pengatur loro-tingkat, Digunakake digunakake kanggo transmisi lan distribusi saka gas alam, gas Petroleum liquefied utawa gas non-korosif liyane kanggo kedhaftar industri lan omah users.Built-filter, tutup relief lan overpressure Cut mati characterstics pangayoman devices.With saka ukuran cilik, gampang kanggo lapak, stabilitas meksa, reponse cepet.

    DATA TECHNICAL

    meksa Inlet Pemax.≤6 bar
    Mati-mati nalika liwat-meksa Sing: 22.5-350 mbara
    sawetara meksa Inlet Bpe: 0.6-5 bar
    Mati-mati nalika kurang-meksa Whu: 12.8-60 mbara
    meksa Outlet sawetara pesawat standar Wh: 15-70 mbara
    HP Wh: 20-300 mbara
    akurasi mati-mati AG: ≤5%
    kelas akurasi AC: ± 5%
    wektu Response Ta: ≤1 sec
    Mati-mati kelas meksa SG: + 10%
    aliran tarif (gas alam) Qmax. ≤70Nm³ / h
    temprature Operating -20 ℃ -60 ℃
    sambungan Utas 3/4 "Χ1 1/4"
    suhu sekitar -30 ℃ -60 ℃
    bobot Low jinis meksa: 2kg jinis meksa High: 2.5kg

    kapasitas Macem fitur-rata

     

    meksa Outlet

    ( Mbara )

    meksa Inlet( bar )

    0,1

    ( bar )

    0,2

    ( bar )

    0.3

    ( bar )

    0,4

    ( bar )

    0,5

    ( bar )

    0.75

    ( bar )

    1.10

    ( bar )

    15

    25

    35

    50

    60

    70

    70

    75

    20

    25

    35

    50

    60

    70

    70

    75

    30

    25

    30

    45

    55

    70

    70

    75

    40

    25

    30

    40

    50

    65

    70

    70

    50

    20

    30

    40

    50

    65

    70

    70

    60

    20

    30

    40

    50

    60

    60

    65

    50

    15

    30

    40

    45

    55

    60

    60

    60

    15

    30

    40

    45

    55

    70

    70

    70

    20

    30

    40

    45

    55

    70

    70

    80

    20

    30

    35

    45

    55

    70

    70

    90

    20

    30

    35

    45

    50

    70

    70

    100

    20

    20

    30

    35

    45

    65

    70

    150

    -

    20

    30

    35

    45

    60

    70

    200

    -

    -

    25

    30

    40

    50

    70

    250

    -

    -

    20

    30

    40

    50

    60

    300

    -

    -

    -

    25

    30

    45

    60

    E R  50 / 70 (jinis kurang meksa)

    ER  50/70-AP (jinis dhuwur meksa)

    Kapasitas (cu.m./hr) sing ditrapake kanggo gas alam karo gravitasi tartamtu saka 0,702. Kanggo gas, angka ditampilake ing grafik ngisor kudu ping pingan dening 0,595 kanggo propana, 0,518 kanggo butane, 0,755 kanggo nitrogen lan 0,744 kanggo online.

    Ukuran njelaske nganggo bentuk garis (mm)

    jjjjj


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !