LQ10 / LQ25 aturan SERIES meksa

Short Description:

INTERNAL RELIEF VALVLE AND FILTER OPTIONAL MAXIMUM AND/OR MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE WIDE OUTLET-PRESSURE REGULATION RANGE ACCURATE PRESSURE REGULATION MANUAL RESET TWO-STAGE REGULATION LQ10\LQ25 series is direct acting of two-level regulator, Widely used for transmission and distribution of nature gas,liquefied petroleum gas or other non-corrosive gas for industrial users and residential users.Built-in filter,relief valve and overpressure cut off protection devices.With characterstics...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    INTERNAL VALVLE relief lan Nyaring

    Pilihan Bukaan lan / utawa  MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE

    WIDE Outlet-meksa  REGULATION RANGE

    Meksa ACCURATE  REGULATION

    RESET MANUAL

    Angger-angger loro-Stage

    LQ10LQ25-1

    seri LQ10 \ LQ25 iku akting langsung saka pengatur loro-tingkat, Digunakake digunakake kanggo transmisi lan distribusi saka gas alam, gas Petroleum liquefied utawa gas non-korosif liyane kanggo kedhaftar industri lan omah users.Built-filter, tutup relief lan overpressure Cut mati characterstics pangayoman devices.With saka ukuran cilik, gampang kanggo lapak, stabilitas meksa, reponse cepet.

    DATA TECHNICAL

    meksa Inlet Pemax.≤6 bar
    sawetara meksa Inlet Bpe: 0.5-5 bar
    meksa Outlet sawetara pesawat Wh: 15-100 mbara
    akurasi mati-mati AG: ≤5%
    kelas akurasi AC: ± 10%
    wektu Response Ta: ≤1 sec
    Mati-mati kelas meksa SG: + 20%
    aliran tarif (gas alam) Qmax. ≤25Nm³ / h
    temprature Operating -20 ℃ -60 ℃
    sambungan Utas 3/4 "Χ1 1/4"
    suhu sekitar -30 ℃ -60 ℃
    bobot 2kg

    kapasitas Macem fitur-rata

     

    Ing unit aliran standar kubik aliran meter / hour.The saka gas alam punika relatif Kapadhetan 0,6 ing condicions standar.

    meksa Outlet

    ( Mbara )

    meksa Inlet( bar )

    0,05

    ( bar )

    0,1

    ( bar )

    0.25

    ( bar )

    0,5

    ( bar )

    0.75

    ( bar )

    1

    ( bar )

    1-6

    ( bar )

    15

    5

    12

    17

    25

    25

    25

    25

    20

    4

    12

    17

    25

    25

    25

    25

    30

    -

    10

    17

    25

    25

    25

    25

    40

    -

    5

    12

    25

    25

    25

    25

    50

    -

    -

    12

    25

    25

    25

    25

    60

    -

    -

    10

    25

    25

    25

    25

    70

    -

    -

    -

    25

    25

    25

    25

    Ukuran njelaske nganggo bentuk garis (mm)

    2222


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !