Aturan meksa LT17 SERIES

Short Description:

BALANCED VALVE FULL SEAL AT ZERO FLOW OPTIONAL MAXIMUM AND/OR MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE WIDE OUTLET-PRESSURE REGULATION RANGE ACCURATE PRESSURE REGULATION LT17 serials regulator is a diaphragm and spring controlled direct acting regulator.Widely used in medium-sized commercial facilities and regional.Built-in with relief valve and ultra low-pressure safety devices.The regulator has characteristics of simple structure,convenient operation,easy maintenance online,etc. TECHNICAL DATA ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    tutup imbang

    SEAL FULL AT ZERO FLOW

    Pilihan Bukaan lan / utawa  MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE

    WIDE Outlet-meksa  REGULATION RANGE

    Meksa ACCURATE  REGULATION

    LT17

    LT17 serials pengatur punika diaphragm lan spring kontrol akting langsung regulator.Widely digunakake ing fasilitas komersial medium-ukuran lan regional.Built-in karo tutup relief lan kurang-meksa Ultra devices.The pengatur safety nduweni ciri struktur prasaja, operasi trep, gampang pangopènan online, etc.

    DATA TECHNICAL

    meksa Inlet Pemax.≤6 bar
    Mati-mati nalika liwat-meksa Sing: 22.5-450 mbara
    sawetara meksa Inlet Bpe: 0.5-5 bar
    Mati-mati nalika kurang-meksa Whu: 12.8-250 mbara
    meksa Outlet sawetara pesawat standar Wh: 15-70 mbara
    HP Wh: 70-300 mbara
    akurasi mati-mati AG: ≤5%
    kelas akurasi AC: ± 8%
    wektu Response Ta: ≤1 sec
    Mati-mati kelas meksa SG: + 20%
    aliran tarif (gas alam) Qmax. ≤300Nm³ / h
    temprature Operating -20 ℃ -60 ℃
    ukuran sambungan RP1 1/2 "
    suhu sekitar -30 ℃ -60 ℃
    bobot Low jinis meksa: 4.8kg

    High jinis meksa: 6kg

    aqqqq

    Kapasitas (cu.m./hr) sing ditrapake kanggo gas alam karo gravitasi tartamtu saka 0,702. Kanggo gas, angka ditampilake ing grafik ngisor kudu ping pingan dening 0,595 kanggo propana, 0,518 kanggo butane, 0,755 kanggo nitrogen lan 0,744 kanggo online.

    Ukuran njelaske nganggo bentuk garis (mm)

    awwww


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !