Tentang Kami

Hangzhou Ainuo Téhnologi Co., Ltd. .  locates di Hangzhou jeung tutuwuhan produksi anu lokasina di Ningbo Beilun. 

Insinyur urang gaduh pangalaman leuwih ti 10 taun 'produksi panalungtikan & ngembangkeun pikeun equipement gas. nu specializes dina rarancang jeung produksi regulator tekanan gas, tekanan gas cabinent sarta sistem kontrol gas produk patali. Aya nyatu pakakas ngolah mechnical, kayaning puseur pangolahan CNC na precision CNC lathe; Alat nguji, misalna, CMM, projector, teu karasa guage sarta unsur kimia analyzer; dina waktos anu sareng, kami geus dirancang sarta dihasilkeun pakakas nguji kinerja komprehensif. Kalawan sistem manajemen sora, tim téhnologi unggulan sarta profésional, urang bisa nyieun produk kualitas luhur.
  Produk geus diékspor ka Asia Tenggara, Skandinavia, Amérika Kalér jeung wewengkon lianna jeung nagara, dina Samentara éta, kami geus ngadeg Hubungan bisnis alus jeung jumlah hébat pausahaan di imah jeung di mancanagara.
  Pausahaan hoyong cooperate jeung konsumén heubeul jeung anyar, ahli jeung babaturan sakuliah dunya, neangan silih ngabantuan sarta ngembangkeun umum.


WhatsApp Online Chat !