Régulator tekanan E240 runtuyan

Pondok Description:

BALANCED VALVE FULL SEAL AT ZERO FLOW OPTIONAL MAXIMUM AND/OR MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE WIDE OUTLET-PRESSURE REGULATION RANGE ACCURATE PRESSURE REGULATION E240 serials regulator is a diaphragm and spring controlled direct acting regulator.Widely used in medium-sized commercial facilities and regional.Built-in with relief valve and ultra low-pressure safety devices.The regulator has characteristics of simple structure,convenient operation,easy maintenance online,etc. TECHNICAL DATA ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    klep saimbang

    Segel FULL AT enol aliran

    Pilihan maksimum AND / OR  MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE

    Lega outlet-tekanan  REGULATION RANGE

    Tekanan akurat  REGULATION

    E240

    E240 serials regulator mangrupakeun diafragma na spring dikawasa lakonan langsung regulator.Widely dipaké di fasilitas komérsial sedeng-ukuran jeung regional.Built-di kalayan klep relief sarta low-tekanan ultra devices.The regulator kaamanan boga ciri struktur basajan, operasi merenah, gampang pangropéa online, jsb.

    DATA Infobox

    tekanan inlet Pemax.≤6 bar
    Cicing-off lamun leuwih-tekanan Saha: 22.5-450 mbar
    rentang tekanan inlet Bpe: 0.5-5 bar
    Cicing-off lamun low-tekanan Whu: 12.8-250 mbar
    tekanan outlet rentang set standar Wh: 15-70 mbar
    HP Wh: 70-300 mbar
    akurasi Cicing-off AG: ≤5%
    kelas akurasi AC: ± 5%
    waktos respon Ta: ≤1 detik
    Cicing-off kelas tekanan SG: + 10%
    laju aliran (gas alam) Qmax. ≤300Nm³ / h
    temprature operasi -20 ℃ -60 ℃
    sambungan Threaded Rp1 1/2 "
    hawa ambient -30 ℃ -60 ℃
    beurat Low pressure type:4.8kg

    Tinggi tipe tekanan: 6kg

    dwqd

     

    Kamampuh (cu.m./hr) anu lumaku pikeun gas alam sareng gravitasi husus tina 0,702. Pikeun gas séjén, anu nilai ditémbongkeun dina bagan di handap ieu kudu dikali 0,595 pikeun propana, 0,518 pikeun butane, 0,755 pikeun nitrogén sarta 0,744 pikeun hawa.

    Dimensi Outline (mm)

    fqwefwe


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !