Régulator tekanan ER50 / 70 séri

Pondok Description:

INTERNAL RELIEF VALVLE AND FILTER OPTIONAL MAXIMUM AND/OR MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE WIDE OUTLET-PRESSURE REGULATION RANGE ACCURATE PRESSURE REGULATION MANUAL RESET TWO-STAGE REGULATION ER50\ER70 series is direct acting of two-level regulator, Widely used for transmission and distribution of nature gas,liquefied petroleum gas or other non-corrosive gas for industrial users and residential users.Built-in filter,relief valve and overpressure cut off protection devices.With characterstics...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Internal VALVLE relief AND filter

    Pilihan maksimum AND / OR  MINIMUM PRESSURE SLAM-SHUT VALVE

    Lega outlet-tekanan  REGULATION RANGE

    Tekanan akurat  REGULATION

    Reset manual

    Peraturan Dua-tahap

    ER50ER70

    runtuyan ER50 \ ER70 nyaeta lakonan langsung tina regulator dua-tingkat, loba dipaké pikeun pangiriman jeung sebaran gas alam, gas minyak bumi liquefied atawa gas non-corrosive séjén pikeun pamaké industri jeung padumukan users.Built-di filter, klep relief na overpressure neukteuk off characterstics panyalindungan devices.With tina ukuranana leutik, gampang ka warung, stabilitas tekanan, reponse gancang.

    DATA Infobox

    tekanan inlet Pemax.≤6 bar
    Cicing-off lamun leuwih-tekanan Saha: 22.5-350 mbar
    rentang tekanan inlet Bpe: 0.6-5 bar
    Cicing-off lamun low-tekanan Whu: 12.8-60 mbar
    tekanan outlet rentang set standar Wh: 15-70 mbar
    HP Wh: 20-300 mbar
    akurasi Cicing-off AG: ≤5%
    kelas akurasi AC: ± 5%
    waktos respon Ta: ≤1 detik
    Cicing-off kelas tekanan SG: + 10%
    laju aliran (gas alam) Qmax. ≤70Nm³ / h
    temprature operasi -20 ℃ -60 ℃
    sambungan Threaded 3/4 "Χ1 1/4"
    hawa ambient -30 ℃ -60 ℃
    beurat Low tipe tekanan: 2kg tipe tekanan High: 2.5kg

    kapasitas bagan

     

    tekanan outlet

    ( Mbar )

    tekanan inlet( bar )

    0.1

    ( bar )

    0.2

    ( bar )

    0,3

    ( bar )

    0,4

    ( bar )

    0,5

    ( bar )

    0,75

    ( bar )

    1,10

    ( bar )

    15

    25

    35

    50

    60

    70

    70

    75

    20

    25

    35

    50

    60

    70

    70

    75

    30

    25

    30

    45

    55

    70

    70

    75

    40

    25

    30

    40

    50

    65

    70

    70

    50

    20

    30

    40

    50

    65

    70

    70

    60

    20

    30

    40

    50

    60

    60

    65

    50

    15

    30

    40

    45

    55

    60

    60

    60

    15

    30

    40

    45

    55

    70

    70

    70

    20

    30

    40

    45

    55

    70

    70

    80

    20

    30

    35

    45

    55

    70

    70

    90

    20

    30

    35

    45

    50

    70

    70

    100

    20

    20

    30

    35

    45

    65

    70

    150

    -

    20

    30

    35

    45

    60

    70

    200

    -

    -

    25

    30

    40

    50

    70

    250

    -

    -

    20

    30

    40

    50

    60

    300

    -

    -

    -

    25

    30

    45

    60

    E Sunda  50 / 70 (tipe tekanan low)

    Er  50/70-AP (tipe tekanan tinggi)

    Kamampuh (cu.m./hr) anu lumaku pikeun gas alam sareng gravitasi husus tina 0,702. Pikeun gas séjén, anu nilai ditémbongkeun dina bagan di handap ieu kudu dikali 0,595 pikeun propana, 0,518 pikeun butane, 0,755 pikeun nitrogén sarta 0,744 pikeun hawa.

    Dimensi Outline (mm)

    jjjjj


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !